+31(0)26 760 1010

Pechhulp service


Pechonderwegservice.nl

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan uw auto?

Afspraak maken

24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats

Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

Meer weten?

24/7 pechhulp in Nederland

Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin.

Meer weten?

24/7 pechhulp in Europa

In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service.

Meer weten?

Wil jij ook pechhulp service?

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

Pechhulp service

Wij helpen je graag op weg

Meer dan 25 jaar ervaring!
Gratis vervangend vervoer!
Onderhoud ieder automerk!