+31(0)26 760 1010


Veel gestelde vragen

Meer dan 25 jaar ervaring!
Gratis vervangend vervoer!
Onderhoud ieder automerk!

Een APK-keuring voor een benzine-auto is € 19,95. Voor een diesel-auto inclusief roetmeting is de prijs
€ 38,10.

Maximaal tot 2 maanden voor de te keuren APK datum kunt u bij ons op bezoek komen om uw auto APK te laten keuren. Overigens houdt u, ook wanneer u eerder op bezoek komt dan de vervaldatum dezelfde APK datum. Stel de vervaldatum van de APK van uw auto is 23 september en komt op 28 augustus al voor een APK-keuring bij ons in de garage. In dat geval wordt uw auto APK-gekeurd op 28 augustus maar de nieuwe vervaldatum wordt wel 23 september in het jaar erop.

Dat is per merk/type verschillend. We spreken nu van kilometerafhankelijke beurten. De interval is ook merk-afhankelijk vandaar dat wij een prijsopgave maken aan de hand van de kentekengegevens van de auto. Geen standaard bedragen. We vervangen alleen als het echt nodig is? 

Gedurende een onderhoudsbeurt / reparatie of schadeherstel kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Het gebruik van een leenauto is GRATIS; u betaalt enkel de brandstofkosten van uw gebruik. Ook een leenfiets behoort tot de mogelijkheden. Als u tijdig wilt aangeven wat uw wensen zijn dan komen we er in goed overleg samen altijd weer uit!

U herkent BOVAG-bedrijven aan het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur of de BOVAG-jaarsticker bij de ingang. Ook voeren deze bedrijven in de meeste gevallen het BOVAG-logo op hun eigen website. Als u dit schild of het logo ziet, kunt u ervan op aan dat het bedrijf voldoet aan de BOVAG-kwaliteitseisen.

Wanneer u een occassion bij ons koopt wordt deze afgeleverd met:
​- Indien nodig ( binnen 6.000 km) een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
​- Minimaal 6 maanden geldige APK
​- 6 maanden Bovag-garantie
​- Reconditionering. Dat betekent dat uw auto volledig gereinigd is van binnen en van buiten.
  Ook zijn alle externe lakdelen gepoetst.
​- € 20,- brandstof

U betaalt hier GEEN extra aflever/rijklaarmaakkosten voor!